NO
|
EN
 
search
logo 
  • Forskningsområder
  • Prosjekter
  • Publikasjoner
  • Om oss
  • Kontakt
 
 
Sjøkreps 01.jpg
30.03.2020

Oppfølging sjøkrepsressursen i Møre og Romsdal

arrowright
LES MER
 
 
Variation morfology_Photo Møreforsking_js.jpg
03.12.2019

HOLOSUSTAIN - Nord-atlantisk forskning på sjøpølse

arrowright
LES MER
 
 
Paramoeba.jpg
01.12.2016

Undersøking av potensielle reservoarer for Paramoeba perurans på marine oppdrettslokaliteter for atlantisk laks

arrowright
LES MER
 
 
20.12.2017

Hidden Costs

20.12.2017

Consumer Attitudes and Behavior towards Marine Nutraceuticals: Applic...

04.12.2017

Kongsnegl fra Midt-Norge

01.12.2016

Undersøking av potensielle reservoarer for Paramoeba perurans på mari...

07.06.2016

Ressurs- og kvalitetsmessige undersøkelser av taskekrabbe – Grunnlag ...

16.03.2016

CLIMA - “Changes in fish distribution and species composition as a re...

10.02.2016

LandPress

04.12.2015

Forutsetninger for norsk eksport av convenience-produkter (CoPro) av ...

01.07.2015

PROMAC

08.06.2015

Ressurs- og kvalitetsmessige undersøkelser av taskekrabbe - Grunnlag ...

10.04.2015

Frozen at sea - markedsorientert kvalitetsstandard for sjøfrossen hvi...

16.01.2015

Tørking av makroalger i Møre & Romsdal

18.12.2014

Auka kontakt mellom studentar og marint næringsliv i Møre og Romsdal

18.12.2014

Kjenner vi marknaden for mat med særskilde eigenskapar i Møre og Roms...

31.10.2014

Utprøving og produksjon og marked for ombordproduserte torskekinn og ...

05.09.2014

Alger - Sunn mat fra kysten (ALSMAK)

27.08.2014

Livet i Skodjestraumen

20.08.2014

Markedsvurdering for bærekraftig algedyrking

06.08.2014

Undersøking av leppefisk som mogleg smittekjelde for oppdrettslaks. ...

06.08.2014

Tiltak mot spredning av virussykdommer i sjøbasert oppdrett i Møre o...

06.08.2014

Undersøking av potensielle reservoarer for patogene virus på marine ...

06.08.2014

Exploring the role of biofilm and protein-foam to reduce the spread o...

13.11.2013

Produktutvikling av fisk rettet mot barn og ungdom

13.11.2013

Produktkartlegging og differensieringsstrategier for ulike langeprod...

31.08.2013

Ombordproduksjon av konsumprodukter av fiskehoder

28.06.2013

Identifisering av videre forskningsbehov innen levende sjømat

15.02.2013

Markedsmuligheter for «umoden» rogn fra Nordsjøsild og NVG-sild

09.08.2012

Sensorisk kvalitet på marine omega-3 oljer

08.08.2012

Velferd for leppefisk i merd

02.07.2012

Økonomiske og ressursmessige konsekvenser ved fangst av taskekrabbe u...

27.06.2012

LEVENDE SJØMAT

04.06.2012

Med sans for kvalitet

01.03.2012

Helsebringende merverdi-utnyttelse av hvalspekk i fra vågehval

19.01.2012

Value Chain Analysis for Salted & Dried Cod and Farmed Salmon

18.01.2012

Koteletter av ombordfryst, linefanget torsk

02.01.2012

Kvalitetsstabilisering av lett- og fullsaltet torsk, - videreføring a...

11.11.2011

Restråstoff fra NVG-sild til konsum. Fokus på buklist og filetavskjær

01.11.2011

Resirkulering av salt: Utvida salteforsøk

28.10.2011

Velferd og kvalitet ved omsetning av levende krepsdyr

10.10.2011

Miljødokumentasjon Nordmøre

02.06.2011

Prøvetaking Havforskingsinstituttet 2012

18.03.2011

Produkt og markedstilpasning av kongsnegl

07.01.2011

Kompetanse- og arbeidskraftbehov i marine næringer

07.12.2010

Kartlegging av markedspotensial og kjøperkriterier til nytt transport...

01.11.2010

Rødmidd i klippfisk

29.09.2010

Interaksjon mellom oppdrettstorsk og kysttorsk

26.08.2010

Markedsutvikling for sporstykker av torsk

02.07.2010

Optimal kvalitet på hermetisk makrell

02.06.2010

Kvalitetsparametere taskekrabbe

02.06.2010

Kvalitet og holdbarhet for hel kokt krabbe ved ulik forbehandling

08.04.2010

Rekruttering av arbeidskraft til fiskeflåten

09.03.2010

Uttesting av fiskekaker på bensinstasjoner

01.10.2009

Slakting og videreforedling av oppdrettstorsk

01.08.2009

Biråstoff fra oppdrettstorsk Kvalitet, holdbarhet og marked for lever

19.03.2009

Uttesting av CAS frysing på kråkebollerogn

17.03.2009

Røde buker på klippfisk

12.02.2009

Økt kompetanse og verdiskapning for kystfiskerne ved optimal fangst o...

11.02.2009

Optimalisering av kvalitet og markedstilpasning gjennom verdikjeden v...

22.01.2009

Utnyttelse av bunnlus

31.12.2008

Kongekrabberogn – har den et potensial til å bli utnyttet?

22.11.2008

Klippfisk produsert av lineråstoff

19.11.2008

Konsekvenser av seismiske bunnundersøkelser på oppdrettsanlegg

16.11.2008

VHS Storfjorden

13.11.2008

Evaluering av FOU på kongesnegl

07.11.2008

Rekruttering og kompetansebehov i fiskeindustrien

04.11.2008

Utredning av felles analyselab

01.11.2008

Vurdering av områder for testing av seismiske kilder

29.10.2008

Styring av salteprosessen ved produksjon av saltfisk

26.10.2008

2X partråling

20.10.2008

Utnyttelse av bifangsten av isgalt (nordlig skolest) på Grønland

17.10.2008

Resirkulering av salt ved produksjon av klippfisk og saltfisk

11.10.2008

Isgalt fra teine til bord

08.10.2008

An environmental friendly antifouling system for ship hulls

04.10.2008

Mer effektiv produksjon og forbedret kvalitet på klippfisk av ryggsei

01.10.2008

Kompetanseprogram levende reker

28.09.2008

Kvalitet på fersk sjømat - Kompetansebygging innen analysemetodikk

24.09.2008

Kompetansemegling Marin

20.09.2008

Effektiv utnyttelse av kystsonen

16.09.2008

Elektronisk fangstregistrering

12.09.2008

Levende reker - fra felt til mottak

08.09.2008

Markedsmuligheter og markedsuttesting av kongekrabberogn

04.09.2008

Nytt agn og egnesystem for krabbenæringen

01.09.2008

CrustaSea

01.09.2007

Resultater og læring i programmene Livskraftige kommuner og Grønne en...

01.05.2007

Status for utnyttelse av restråstoff fra torskeoppdrett

 

Optimal fangstbehandling av hvitfisk og biprodukter

 

Strandsnegl – Ressurs, høsting og marked

 

Kamskjell – kommersielt nettverk

VIS FLERE