Nyheter

Det skjer spennende ting hver uke i Møreforsking og vi har gjort det enklere ved at du kan søke/sortere etter årstall, kategori eller ord knyttet til saker du er interessert i.

Møreforsking Marin på Matfestivalen 2009

Møreforsking Marin på Matfestivalen 2009

Årets Matfestival i Ålesund har startskudd onsdag 26. august, og føyer seg inn som nummer 25 i rekken. Møreforsking Marin vil under hele festivalen være å treffe på stand i Markedstelt 2, sammen med Høgskolen i Ålesund.

 
Ved standen til Møreforsking Marin og Høgskolen i Ålesund vil det bli servert fiskesuppe av isgalt og økologisk laks fra onsdag til fredag. Fredag og lørdag vil det gjennomføres en smakstest av fiskekaker. Høgskolen i Ålesund tilbyr smakebiter av økologisk røykelaks lørdag.
 
På standen vår vil det ligge forskjellige informasjonsbrosjyrer, og det vil være mulig å kjøpe boken ”Dyphavsarter fra Nord-Atlanteren”, heftet "Produksjon av fisk ombord i fiskefartøy" og Krabbehåndboken.
 
Som tilbud til barna vil vi selvsagt arrangere vår årlige "Gullfisk konkurranse" hvor det venter smakfulle premier til heldige vinnere.
 
Kom innom å snakk med oss, vi er klare for formelle og uformelle henvendelser!